Top cautari Google in ultimele 7 zile

Vocea poporului se regaseste cel mai bine in lista cautarilor Google.  Mai jos puteti vedea si voi ce termeni au inregistrat cea mai fulminanta ascensiune in ultimele 7 zile.

Toata lumea se pare ca este fascinata momentan de prototipul Daciei. Unii chiar spera cavor vedea vreodata asa ceva umbland pe strazile din toata lumea. Realitatea insa o puteti intui si voi privind orice dacie 1310 din spatele blocului vostru.

Liceenii incep sa simta morcovul si cauta subiectele de BAC. Poate ar trebui sa incerce sa caute raspunsuri subiecte BAC. Imi amintesc cum eram si eu in perioada asta, si imi apre bine ca am scapat de examene si stres.

Ce ma surprinde insa este ca Daniela Crudu ocupa locul 3 cu o crestere a popularitatii semnificative. Inca un motiv in plus pentru toti sa mergem sa ne tatuam animalutele 🙂

Apoi cele mai multe cautari sunt despre Martisor. Toti barbatii au spart internetul in 2 in cautare de felicitari si martisoare virtuale. Sper ca macar multumirile primite de ei sa nu fie tot virtuale.

google-romania

Reclame
  1. Pentru toti cei care vor sa vizioneze GSPTV, fara numar, fara numar, le dedic urmatoarea conexiune: http://www.cool-tv.net! Merge doar in Internet Explorer, dar merge bine!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: