Ce se freaca se toceste

Eu imi fac in fiecare dimineata revista presei in metrou, in ziarele pe care le citesc cei de langa mine. Azi am avut de ales intre un Cancan si o Libertatea, ultima dintre ele castigand de departe interesul meu si totodata al celor din jur.

Libertatea continua seria dejectiilor tiparite care au facut din ea cel mai de succes tabloid pana de curand. De data asta motivul este ca cantareata virgina sexy Laura Andresan aka Strecuratoare cu picioare isi lanseaza o noua carte. Ce strategie mai buna pentru lansarea volumului decat disimularea ei in redactarea unor „stiri” cretinoide, generatoare de clickuri si afisari pe site.

coperta libertatea 19.03.09De data asta victima este Liviu Negoita, primarul sectorului 3 (fostul meu sector pana de curand), care avea presupuse apucaturi onaniste in timp ce Strecuratoarea ii lua interviu. Titlul articolului este „Si-o freca pe sub birou” si a fost publicat pe prima pagina a ziarului de astazi, 19 Martie.

In primul rand, eu nu cred ca Negoita si-o freca. cred ca o resuscita dupa ce ii intrase in soc anafilactic cand a aparut Strecuratoarea in birou. Ea s-a dus ca o domnisoara nevinovata la un interviu programat tot de ea seara tarziu, iar acolo a fost luata pe nepregatite. Nu de situatie, ci de cel intervievat, care era, citez: „Un organ sexual masculin păros (…), scos prin şliţ”. Si interlocutorul ei i-a dat atat de multe subiecte apetisante de iti lasa gura apa.

In al doilea rand de ce as cumpara cartea asta? S-au publicat multe porcarii de-a lungul anilor, dar asta le intrece pe toate.  Imi aduc aminte de reclama cretina la o bere al carei nume nu imi vine in cap acum, in care apa era bucuroasa ca se transforma in bautura respectiva. La fel cred ca si copacii care s-au transformat in cartea Strecuratorii se considera acum impliniti in viata, stiu ca nu au fost taiati in zadar.

La sfarsitul articolului aflam ca se lanseaza si un sistem de home delivery, in care ti se livreaza cartea cumparata acasa. Ce nu stiu cumparatorii inca este metoda speciala de livrare:  domnisoara Andresan in persoana apare in fata usii tale si scoate cartea dintre picioare in fata ta. Daca vrei iti da si un autograf pe coperta, dar cu pixul, ca cerneala se intinde de la umezeala. Pentru 20 RON in plus iti aduce in plus si o shaorma de la Dines, ca loc in scorbura e destul.

Iar in caz ca va intrebati la cine se refera titlul, el nu este despre piticul paros al lui Negoita. Din partea mea poate s-o frece toata ziua, iar daca asta e secretul pentru care Sectorul 3 e atat de ingrijit, toti primarii ar trebui sa ia lectii de frecangeala de la el. Titlul este despre reportofonul scriitoarei, care probabil ca s-a tocit de la atatea interviuri fierbinti luate in miez de noapte.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: