Papusa gonflabila e istorie

Ce faci cand prietena ta nu mai da randament? Platesti 30$  si cumperi un Labia Repair Kit. Sau poate vrei sa ii schimbi parul pubian ori, mai bine, o schimbi pe ea cu totul.

femeie de jucariePe www.realdoll.com exista niste „prietene” de vanzare. Sunt niste jucarii ultrarealiste pentru cei care vor sa avanseze de la banala papusa gonflabila la urmatorul nivel. Femeile de aici vin in toate formele, culorile, marimile (daca esti pasionat de World of Warcraft poti sa optezi chiar pentru culori ale pielii excentrice). Cu alte cuvinte, a aparut un produs pentru cei care din X motive se joaca cu maimuta si acum ar vrea sa incerce cu un partener,chiar daca acesta este un obiect inanimat.

Exsita pe site inclusiv o pagina de accesorii, unde cumperi diverse chestii ca sa o imbunatatesti sau sa o customizezi. Cel mai trist mi se pare kit-ul de papusa second hand. Cu el iti reconditionezi papusa cumparata de la altcineva. Cat de retard trebuie sa fii sa cumperi o papusa gonflabila second hand?  😀

Cireasa de pe tort o gasiti in sectiunea de testimoniale, care este absolut savuroasa. Mai jos va dau doar cateva exemple, pe care nu m-am putut abtine sa nu le comentez:

„Jenny’s presence here has had a dramatically positive effect on me psychologically and emotionally. A far more positive effect than I had ever expected. During this time, I have done many things that I feel I would never have done if I didn’t have Jenny.” – Chestii pe care nu le-ai fi facut niciodata cum ar fi sex cu o papusa frate ! !

„The realism of the doll depends a lot on your life and your experience with real girls. She’s just a doll, but as I never had a real close relationship, she’s a bit more, some level of its own somewhere in between a doll and a real girl. […] But Abyss gave me this doll, the closest thing to my ideal female beauty I have. This one will even allow me to kiss and hug her, to even have sex with her. As I lack the comparison to real girls, for me it’s best sex I ever had…” – tipul asta e chiar trist, ultima propozitie spune totul..

Astept sa aruncati o privire pe site apoi sa reveniti sa-mi spuneti parerea voastra.

Anunțuri
    • komicaminolta
    • 27 Octombrie 2009

    Un burlac trecând prin faţa unui magazin de specialitate vede anunţul „Avem roboţi care înlocuiesc femeile din toate punctele de vedere”. Entuziasmat intră, face un credit cu buletinul, ia cutia şi fuge acasă. Tremurând de nerăbdare se dezbracă, asamblează aparatul şi se aruncă pe el. În timp ce dădea din fund, simte o durere puternică în penis. Ah, îşi zice el, e nou, până se rodează, şi îşi continuă treaba. Nu peste mult timp, simte o altă durere, atât de puternică încât scoate un strigăt de durere. Văleeeu, mâine îl duc la service că e în garnaţie. Şi continuă. Dar iată că acum simte o durere atât de puternică încât leşină. După ceva timp se trezeşte, se dă la o parte scârbit şi, pe când încerca să se îmbrace la loc, vede că avea un nasture cusut pe penis!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: