Cel mai rasfatat pusti din Anglia

article-1165131-041c18cb000005dc-996_468x766Daily Mail, tabloidul binecunoscut din Marea Britanie, are un articol despre cel mai rasfatat pusti din Anglia. In Mai va face 17 ani iar parintii lui au cheltuit deja 20 000 de lire pe cadouri.

La 17 ani, pe numele sau Jordan Smith, acesta a avut noroc de o mamica cu posibilitati financiare invers proportionale cu simtul responsabilitatii. Doar in ultimul an mami a cheltuit nu mai putin de  50 000 de lire cu odrasla ei. Asta micu’ are deja in garaj un moped, o motocicleta, un jetski, biciclete scumpe, un kart si un Renault Clio. In dormitor are plasma de 40 de inchi, 3 laptopuri, diverse console, sistem de satelit si cablu.

Cu ocazia zilei sale de nastere va primi alta masina pentru ca s-a plictisit de cea pe care o avea. Nu ca ar fi mers vreodata cu ea, pentru ca el nu are carnet de conducere. Masina sta tot timpul parcata in curtea casei, iar el sta la volan cu prietenii si fac „vruuuummmm, vruuuuummm”. Macar in cazul asta baietii pot bea o bere la volan.

article-1165131-041c18bd000005dc-599_468x327

Pesemne ca articolul asta nu ar fi aparut niciodata in Romania, nici macar in CanCan sau Libertatea. Orice om care stie ce se intampla pe meleagurile noastre va pufni in ras. Pai cum dom’le, asta e cel mai rasfatat adolescent din Anglia? Pai veniti bre, astia de la Daily Mail in Romanica, sa vedeti aici ce inseamna adolescenti rasfatati.

In primul rand, orice ciutan care locuieste in palat cu turle si doarme in brate cu calul pentru a se incalzi se mandreste cu un meleu sau un bemveu seria 7 sau x5. M-am plictisit eu cate articole am citit in tabloidele noastre despre copii fara permis care au masini cu sofer (daca stai in Craiova si te cheama Covei n-ai nevoie nici de sofer). Iar cei care au carnet s-ar tavali pe jos de ras cand ar auzi ca cel mai rasfatat copil din Anglia primeste un Vauxhall pentru aniversarea de 17 ani. Pai se compara opel cu maseratti, bugatti veyron, lamborghini sau porschanele lor ?

Ma-sa plateste 20 000 de lire pentru petrecerea lui? Pai la noi atata dau alde curulet sau celelalte specimene pe sampanie in bambu sau unde s-or mai strange mai nou. Banii astia nu le-ar ajunge nici de liniute pe masa pentru o seara. Ca sa nu mai zic ca pana si cocalarii de pe meleagurile noastre folosesc mai multi bani cash pentru sedintele foto de Hi5.

bani

Are jet-ski? Pai ai nostri daca plang putin le cumpara parintii lacul Herastrau sau Cismigiu si barca cu motor adevarata frate, nu mizilicuri d-astea. Are 3 laptopuri? Pai rasfatatii nostri folosesc laptopurile pe post de suport pentru ghivece, ca sunt argintii si d-au fengshui.

Asa ca sa ma lase si pe mine penibilii astia din Anglia, cu rasfatatii lor. Niste inapoiati frate, si cica sunt cei mai civilizati din Europa. Auzi, are Clio………… 😀

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu