„O noua atitudine” reloaded

03-aprilie-prosport_page_01Astazi nu prea am timp sa scriu din pacate. Nu pot insa sa comentez putin penibilul de care se inconjoara noul sponsor al nationalei de fotbal, adica Ursus.

In numarul de astazi al Prosport, supracoperta senzationala! Echipa noastra e ciuca batailor, in toate ziarele apar articole cu diversi care dau in Piti, in jucatori, in FRF, in toata lumea, si Ursus face supracoperta. Sunteti JENANTI ! !

Apoi distractia continua cu un articol la fel de jenant in care ni se spune ca ...mesajul de o noua atitudine,transmis de sponsorul naionalei, Ursus, nu a fost îneles de majoritatea jucatorilor, nu a fost îneles de antrenor, nici macar de conducatori Adica baietii erau destul de buni anul trecut incat sa dati peste 1 milion Euro pe an, iar acum nu au inteles mesajul….

In acelasi timp exista si jucatori care AU inteles mesajul.. Da, e ambiguu, dar asa e se pare, unii au inteles, unii nu au inteles 🙂 MaximilianNicu, românul care a acceptat sa intre sase minute atunci când mai vechii  compatrioti în frunte cu Dumitru Dragomir au spus ca nu ar fi intrat pe teren, plus cei care au cântat imnul. Ei sunt cei cu ajutorul carora putem încerca sa construim noua atitudine. Ma bucur sincer ca cel care a inteles noua atitudine este cineva care a jucat 6 minute. Mai exact, care a ACCEPTAT  sa joace 6 minute, de parca ne-a facut noua o favoare ca a intrat pe teren, nu si-a facut lui singur o favoare.

Adevarul e ca Ursus este intr-o pozitie de cacao acum. Si mie imi pare bine. Nu pentru ca am ceva cu berea (pe care am consumat-o cu placere aseara, de exmplu) ci cu faptul ca le-a ridicat mingea la fileu acelorasi oameni de care acum se dezice. I-a facut sa se simta mai buni decat erau, si nu meritau..


Reclame
  1. esti interesat de banner sau link exchange?……uite ID-ul meu robert9h

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: