Turism de criza

M-am saturat de criza. Pe toate canalele TV, pe toate posturile radio, in toate ziarele si tabloidele pandeste CRIZA. De la dealeri de masini in pragul sinuciderii la patroni de fabrici de hartie igienica disperati ca romanul nu mai cumpara asa multa mancare, se caca mai putin si drept urmare consuma mai putina hartie..

Turismul nu este nici el mai putin afectat de aceste vremuri tulburi. Dintre zecile de agentii care se bat pentru clienti, una mi-a atras atentia in mod deosebit, prin cea mai indrazneata campanie din istoria moderna a Romaniei: Malta Travel.

Campania este urmatoarea: daca pleci in excursiile lor in luna iulie, primesti un copil gratuit. Nu se specifica daca ti se da un copil spre adoptie sau cineva o fute pe nevasta ta si iti ridici premiul ulterior, peste 9 luni. Formularea este putin ambigua si lasa loc de multe interpretari:

– daca sunt barbat necasatorit sau fara prietena, primesc o femeie de la agentie care sa-mi faca copilul?

– daca o sa iasa gemeni, poti sa dai unul inapoi?

– copiii se fac la sediul agentiei, la tine acasa sau pe un teren neutru?

– copil gratis inseamna doar ca mi-l fac gratis, sau ca imi acopera si cheltuielile ulterioare cu el? Pentru ca dupa ce il faci mai dai o gramada de bani pe scutece, mancarica, hainute, vaccinuri, prima bicicleta, etc etc.

Desi nu sunt fanul stelutelor si scrisului mic intr-un colt cu explicatii suplimentare, aici ar fi fost foarte utila o astfel de steluta.

Mergeti in Malta asadar romani din toate colturile tarii, mergeti si inmultiti-va, ca sexul gratis inclus in oferta o sa va prinda bine, iar cand va soseste si copilul prin mandat postal acasa puteti sa-l returnati pe motiv ca e defect!

maltatravel1Reclama de mai sus este din suplimentul Jurnalul TV, 17-23 aprilie 2009

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: