Hummer cumparat de chinezi

Revolutia rosie a inceput!

Unul din simbolurile americane, Hummer, a fost cumparat de Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co, conform Reuters. Pesemne ca urmeaza schimbari majore peste ocean si in viitorul nu prea indepartat totul va fi made in China. Simbolul capitalismului va avea pe sub poleiala iz de Beijing, de la corporatii financiare la producatori de masini si firme de software.

Hummer-Sale-To-China-Russia

Iata cum poate aratea lumea peste ocean in 1-20 de ani:

Masina pentru care aveai nevoie de benzinarie privata o sa mearga pe baterii electrice. Pentru cei care nu au foarte multi bani va exista varianta cu pedale, facuta din tabla si lemne. Arnold Schwarzenegger, fan declarat al marcii, o sa-si schimbe numele in Gim Yin Mok Bak Sui. Soldatii americani din Irak o sa injure cand insurgentii o sa-i atace din boscheti cu replici fidele ale blindatelor numite Humner. Big Mac-ul o sa aiba chifle de orez si hot dogul se va manca cu betigase, celebrii cowboys vor alerga pe scutere chinezesti in jurul cirezii, actritele porno o sa-si faca ochii mici ca asa va fi la moda. Mao il va inlocui pe Mario in jocul cu acelasi nume iar cursele de Nascar se vor desfasura pe un traseu triunghiular ca asa va fi feng-shui. Uncle Sam va fi Uncle Dai Xianglong si rosul de pe steagul Americii se va raspandi incet incet, pana ramane doar el si cu stelutele. 50 Cent isi va schimba numele in 50 fēn ca sa isi mentina fanii aproape in timp ce Michael Jackson va fugari copilasi imbracat in gheisa.

Va zic eu, Copos stia el ce stia cand a spus ca „viaţa este nedreaptă, fotbalul este nedrept, planeta Pământ se scufundă”..

Anunțuri
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: