Barbosul si nectarul sau

Ti-e rau? Esti bolnav? Ai greturi? Pierzi in greutate? Nu mai ai pofta de mancare?

Esti smecher si nu vrei sa te duci la doctor? Iti place sa iei tu pasile si alte chestii de capul tau? Spitalul e pentru loseri?

Cumpara extract de mumie tibetana si viata ta se va schimba. Nu ne intreba din ce e facuta si noi nu-ti vom spune ce efecte adverse are. Direct din laboratoarele „OOO ALTEI, OR.BIŞKEK, REPUBLICA .KYRGYSTAN” vine acest produs revolutionar, pe care comentariile din tratatul GYU-SHI (wtf? 🙂 ) il numesc „nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pamant, apa, foc, aer si eter”.

Uitandu-ma la cutie nu pot sa nu fac niste asocieri bolnave in minte cand vad un barbos dubios langa care scrie nectarul muntilor.. Sa fie el sursa nectarului?

Parafrazand un proverb tibetan folosit de distribuitor ca slogan, si anume „Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie”, pot afirma cu toata convingerea ca nu exista produs pe care prostii din Romania nu pot fi convinsi sa-l cumpere.

PS: prietenul meu la care am vazut cutia asta in casa se exclude din categoria de sus, ca m-am simtit bine la el si vreau sa ma mai cheme si alta data 🙂

extract de mumie

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: