Adio Michael

Ieri am fost luat cu asalt pe toate televiziunile de ceremonia inmormantarii lui Michael Jackson. Nu vreau sa fiu inteles gresit, am fost fan Michael de mic cand ascultam albumul BAD pe un Walkman obosit cu caseta audio si il consider cel mai mare om de show din istorie. Insa prea am exagerat cu transmisiile live, cu editiile speciale de stiri, cu diversi indivizi care isi dau cu presupusul despre el si despre viata lui.

Omagiu, omagiu, ok. Dar de ce trebuie sa vad de exemplu pe Realitatea, din 10 in 10 minute, poze cu el cand era mic in timp ce pe fundal se aude o melodie de-a lui cu versuri lacrimogene? De ce trebuie dramatizat totul, transformat intr-un spectacol mediatic ieftin? Se intampla exact acelasi lucru ca atunci cand loveste vre-un cutremur, deraiaza un tren sau cade vre-un avion. O zi intreaga stirile incep cu secvente de groaza pe muzica de Hollywood, cu titluri bombastice: „Groaza la NY”, „Cosmarul din adancuri!”, „Lacrimi si teroare”…

Michael s-a dus. Gata. Cei mai multi dintre noi sunt tristi si fiecare si-a manifestat tristetea in felul lui, aducand un ultim omagiu starului. Eu de exemplu m-am tinut de boase tot timpul in metrou in drum spre casa..

michael-jackson-2Odihneasca-se in pace…

Anunțuri
  • tot ea
  • 8 Iulie 2009

  ha ha ha…Nu esti normal bre…:))

  • Sica
  • 8 Iulie 2009

  frate de suferinta, de la moarta lu’ nea nelu dolanescu nu am mai vazut atata miscare de forta mediatica. of of, mai mai!

  ps: copii, puteti iesi linistiti in parc acum…
  ps2: platitotirii biletelor jackson5 din anii 70 vor primi inapoi 20% din suma platita …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: