12 cuvinte magice pentru a iesi din criza

Romania este cea mai inovatoare tara! In toate domeniile.

Nu se poate sa nu fi aflat deja despre groaznica criza care a speriat planeta. Baietii se duc la culcare ingroziti ca vine criza si le mananaca puta iar fetele se culca la fel de ingrozite din acelasi motiv. Lumea nu mai merge cu masina ca vine criza. Toti patronii se imbogatesc asa cum nu au crezut ca o vor face niciodata punand angajatii sa faca ore suplimentare pe bani de doua ori mai putin, ca vine criza..

Guvernul Romaniei, cel mai competent si mai credibil de pana acum, a gasit solutia salvatoare care ne va scoate pe toti din cacat. Toate nenorocirile vor fi date uitarii gratie a 12 cuvinte magice: Atentie se inchid usile! Urmeaza statia Preciziei, cu peronul pe partea stanga!

264px-Metrorex_sigla.svgAcum cateva zile s-au redenumit cateva statii de metrou. Astfel, staţia Semănătoarea devine staţia Petrache Poenaru, Armata Poporului devine staţia Lujerului, Staţia Industriilor devine staţia Preciziei, Depoul IMGB devine staţia Berceni, IMGB devine Dimitrie Leonida, Laromet devine staţia Laminorului, Policolor devine staţia Nicolae Teclu si staţia Linia de Centură devine staţia Anghel Saligny.

Pentru ca tot aud in fiecare zi pe TV ca avem nevoie de multa concentrare si de solutii pentru a iesi din criza, eu trag concluzia ca decizia asta de a da alt nume unor statii de metrou, este un strategica, de interes national.

Deja se preconizeaza ca experti FMI si ai Bancii Mondiale vor veni in Romania in perioada imediat urmatoare pentru a afla reteta succesului. Dupa cateva formalitati este un lucru sigur ca mai multe capitale din toata lumea vor urma exemplul Bucurestiului pentru a iesi la randul lor din criza.

metrorexSingura problema este ca la ei procesul se va desfasura in 2 faze. Intr-o prima faza, statiile lor vor fi redenumite ca ale noastre apoi, dupa cateva luni, vor capata denumirea finala: in Londra Picadilly Circus devine Semanatoarea apoi Petrache Poenaru, Times Square din NY devine Policolor apoi Nicolae Teclu, Catalunya din Barcelona Armata Poporului apoi intr-un final Lujerului si asa mai departe.

In caz ca va intrebati de ce nu ne merge deja mai bine, trebuie sa mai asteptam putin. Pentru ca desi statiile sunt redenumite oficial, in metrou tot Industriilor esti anuntat ca urmeaza, nu Preciziei..

Reclame
  1. Daca as fi turist strain si as ajunge in Bucuresti as fi ingrozit. E mai ceva ca in jungla…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: