Sex toys de Romania

Acum ca am intrat in UE au inceput si oamenii de la tara sa isi exploreze sexualitatea precum si diversele metode de a obtine placere, singur sau ajutat de cineva.

Un individ muuuuult prea idiot a baut, ca tot romanul. Distractia pentru el a inceput dupa ce a consumat un borcan de cirese cu tot cu samburi, crezand probabil ca sunt bomboane. Omu s-a constipat si s-a gandit sa-si bage 2 capete de ciocan si o halba de bere in fund! ! Cum de ce? Ca sa sparga ciresele, bineinteles =)) A fost si putin ghinionist, pentru ca dupa ce si-a introdus primul ciocan i-a ramas acolo. La al doilea s-a gandit sa-l lege cu o sfoara insa ghinion: s-a rupt sfoara si i-a ramas si asta in creier (pentru ca ce are atasat de gatul nu poate fi numit cap) 🙂

Retardul asta a produs doua revolutii prin gestul sau unic in istorie: o revolutie academica si o revolutie sexuala.

Revolutia academica se refera la faptul ca a contrazis toate teoriile evolutioniste pe care se bazeaza stiinta moderna. Este atat de dobitoc incat trebuie sa revizuim evolutia speciei homo sapiens. In cazul lui, ori este o specie asemanatoare cu specia umana si se inrudeste cu copacii (imaprtasind acelasi nivelde inteligenta) ori este omul cu cel mai scazut coeficient de inteligenta din istoria umanitatii, o dovada a faptului ca specia noastra nu mai evolueaza, ci din contra: involueaza. Dupa ce il vor studia, cercetatorii vor ajunge la concluzia ca trebuie introduse si valori negative pe celebra scara de IQ, si sa-i acorde un -160 din oficiu: mai prost decat o amiba sau orice alta fiinta vie.

Revolutia sexuala va schimba lumea asa cum o stim mai rau decat prima. Faimoasele bile vaginale/anale sau deja invechitele dildo-uri vor fi date uitarii. Toata lumea va folosi capete de ciocan din fier greu. Sex-shop-urile vor fi aprovizionate numai noaptea, cu trailer-ul, sa nu se deformeze asfaltul pe timpul zilei de la caldura. Implicit vor creste si vanzarile conexe: prezervative cu tratament antirugina, vaselina industriala in loc de lubrifinati sau nicovale pentru cei cu adevarat hardcore.

Exista totusi si un aspect bun. Daca fiecare gospodina din Romania va cumpara macar un ciocan pentru uz personal  se va relansa industria siderurgica de la noi, iar Galati va fi viitoarea Gomora.

Reclame
  • ParaZitu’
  • 24 iulie 2009

  uite ca pana la urma prostia doare

 1. Foarte tare articolul. Imi place abordarea.
  Greu de imaginat o asa intamplare… cine a zis ca „viata bate filmul” mare dreptate a avut.

 2. hey thanks for the nice share 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: