Stadionul lui Dinamo e mai tare ca Nou Camp

Times - DinamoNu doar la noi exista jurnalisti picati din cer ce publica articole dupa 2 ore de stat in fata calculatorului dand cautari pe Google.

Dovada ca se intampla si la case mai mari este un articol aparut in editia online a celebrului Times din Anglia. Subiectul este un top 10 al celor mai frumoase stadioane de fotbal din lume scris de Tony Edwards.

Cine credeti ca se afla pe pozitia 8, in fata muuuuuuuuult mai celebrului Nou Camp?

Dinamo Bucuresti ! ! ! 😀

Uitati mai jos ce a scris respectivul:

8: Stadionul Dinamo

A running track is normally enough to destroy a stadium’s credibility. However, Dynamo Bucharest’s ground is a masterpiece of Cold War chic. You are greeted by Stalinist statues before arriving at a sunken bowl. A wide staircase behind the goal takes you pitchside — you can imagine a baby’s pram rattling down the stairs — and the closest thing to executive boxes are the balconies of neighbouring tower blocks.

Bai baiatule, eu zic sa nu mai fumezi la locul de munca. Singurele statui staliniste care te intampina la stadion sunt fostii securisti aciuiati pe la echipa. Or fi gogomani compatriotii tai dar romanii sunt pe faza: drept marturie stau comentariile cititorilor. Cei mai tari sunt dinamovistii care au postat mesaje de genul „Dinamo, cel mai frumos stadion din lume”… Frate, si eu sunt Dinamovist, dar asta nu inseamna ca nu recunosc ca avem un stadion de tot cacatul.

Cititi tot articolul imbecil aici

Stadion Dinamo

Nou Camp Stadium 1

In stanga un stadion modern, o adevarata dezlantuire creativa a geniului arhitectural comunist, o armonie perfecta intre Yin si Yang. In dreapta avem un jeg, o mizerie, o rusine a Europei, un stadion de cacat unde nici macar nu ai voie cu seminte la meci. Hai huuuooo!

Reclame
  1. Looks like dog pupu 😀 It nakes me puke, almost as our colleague.

  2. *makes moloz 😀

    • mielu007
    • 18 august 2009

    Te spuuun :))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: