Alessandra Stoicescu, blonda care striga „blonda”

alessandra-stoicescu4Am trait s-o vad si p-asta! O blonda (Stoiceasca) care striga in gura mare la alta blonda, Elena Udrea. Prima se umfla in pene mai rau ca un paun si  se da mare intelectuala -slash- devoratoare de literatura clasica.

Cum prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, vedeta Observatorului de la Antena 1 ii indeamna pe politicienii de la noi sa citeasca „Arta Razboiului” scrisa de…… Confucius. 😀 Arată-te puternic când eşti slab şi arată că eşti slab când eşti puternic e sfatul pe care ea il da in special Elenei Udrea. Eu as putea sa o completez si sa ii spun inainte sa scrri o prostie, macar cauta pe Wikipedia, fata. Ca sa nu fiu rau sa-i amintesc si alte vorbe din popor: Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu bârna din ochiul tău, te-ai dus bou şi te-ai întors vacă, rade ciob de oala sparta sau ciocan de nicovala, plete lungi şi minte scurtă, judecata mai măruntă, nu te râde că te-ajunge sau mama prostilor e mereu gravida.

Singura asemanare intre Confucius si Sun Tzu (adevaratul autor al „Artei Razboiului”) e ca mancau amandoi cu betele. Intr-adevar, ambii sunt chinezi dar nici macar nu s-au nascut in aceeasi provincie. Unul era cu cafteala, altul cu scrisul.

Ca sa fie caterinca completa, articolul, numit „Blonda si Confucius”, a aparut in Saptamana Financiara la sectiunea editoriale. Ce sa zic, asa editorialisti, asa publicatie:

Arată-te puternic când eşti slab şi arată că eşti slab când eşti puternic! Urmărind lupta politică de pe malurile Dâmboviţei, nu sunt convinsă că prea mulţi dintre politicienii noştri au citit „Arta Războiului” a lui Confucius. Măcar dacă priveau coperta… unde acest îndemn tronează. O suspectez însă pe doamna ministru al turismului că, măcar instinctiv, urmăreşte acest fir logic. În ultimele două săptămâni a făcut două demonstraţii de forţă în faţa comisiei care o anchetează şi a făcut-o cu conştiinţa clară că va demonstra lumii că nimeni, subliniez, NIMENI nu se poate pune cu ea. Citi restul articolului si minunati-va si voi de prostia umana pe sfin.ro.

Anunțuri
  • raluca
  • 24 Septembrie 2009

  A dat-o in bara rau de tot. Rusine ei si celor de la publicatie care nu au sesizat ditamai carnatul.

  • Emil
  • 28 Septembrie 2009

  @raluca: a dat-o in bara cu capu! a zis ca da si ea lovitura cu cartea de pe noptiera si s-a ales cu ditamai cucuiul! :)))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: