Ne place quality..

Modestia nu este unul din cuvintele pe care le cunosc cei ce se ocupa de imaginea mai multor publicatii din tara. Nici nu e normal sa taci din gura cand tu rupi gura targului, ar spune altii. In consecinta, Realitatea, Adevarul, Click, Libertatea, Jurnalul National, EVZ, toate striga in gura mare ca sunt mai bune ca ceilalti.

Click e cel mai vandut ziar din Romania. Realitatea.ro e portalul de stiri nr.1 in Romania. Libertatea se lauda ca e cel mai citit ziar din Romania, cu 1 425 000 de cititori zilnic. Adevarul este ziarul quality nr.1 in Romania. Toate sunt nr.1 la ceva.

Mai nou ne-am saturat de politica. Ne-am saturat de tabloide, ne-am saturat de reviste misogine si de tot ce nu e quality. Si ne apucam cu totii sa citim Adevarul, ziarul nr.1 in asa ceva. Si uite ce stiri quality gasim azi 9 noiembrie de exemplu:

Colegiul „Matei Basarab”, închis din cauza gripei porcine

Marele Premiu al Festivalului „Chira Chiralina” a plecat la Baia Mare 🙂

Băgat în spital pentru un telefon mobil şi 3 lei

A sărit cu maşina în pârâu

”Peștii încă îmi mai amenință familia”

Miss Universe România îşi menţine silueta cu salată de ton

Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

Mai vreti quality? Va da Adevarul quality de nu va vedeti 🙂 Ziarele noastre sunt intr-adevar nr.1: la copiat subiecte de pe agentiile de presa internationale, la inventat scandaluri, la creat „vedete” siliconate mai proaste ca sperietorile de ciori sau la batut cu pumnii in piept. Fiecare publicatie este cea mai buna in felul ei, fiecare se autotintituleaza formator de opinie al celor cativa cititori fideli.

Cand intr-o tara de 21 de milioane de locuitori liderul ziarelor quality in Romania se tipareste in doar 63.000 de exemplare ceva e in neregula. Ori cu noi, ori cu ziarul. Si cred ca ambele raspunsuri sunt corecte..

Anunțuri
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: