Cum sa refuzi un post bun…

In drum spre casa imi pierdeam timpul in statia de metrou, asteptand metroul care intarzia sa vina. Atentia mea distributiva s-a concentrat asupra plasmelor Zoom unde rula unul din acele montaje de 1-2 minute ce par a fi facute de un copil mic.

Subiectul zilei de azi era cum sa refuzi un angajator. 🙂 Nu cum sa reusesti sa te angajezi in vremurile astea cacacioase su cum sa te tii cu dintii de slujba pe care o ai. Idiotii astia explicau diverse metode prin care poti refuza o oferta de angajare: sa suni pana in ora 13-14, sa invoci motive de incompatibilitate cu aspiratiile tale profesionale, bla bla.

Mai trebuie sa va spun ca toti cei care asteptau pe peron priveau cu interes maxim aceste sfaturi?

Anunțuri
    • Alleksssandra
    • 26 Noiembrie 2009

    In naivitatea lor, oamenii sunt captivati de oferte tentante de orice. Indiferent ca ii fac sa para mai destepti, ca le aduc castiguri nebanuite, toate sunt iluzii. Iluzii pe care oamenii cu spirit „antreprenorial” le vand celor mai saraci cu duhul. In cazul asta, poporul roman. Nu suntem noi cei mai fraieri dintre toate natiile, insa ocupam un loc fruntas in topul celor care asteapta sa le pice ceva, orice din cer. Si ca popor, nici munca nu ne caracterizeaza. Asa ca daca poti sa nu faci nimic si sa te dai si destept in acelasi timp, de ce nu?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: