Minciuni corporatiste

La fel ca toate celaelalte mii de romani posesori de PS3 sunt enervat la maxim de faptul ca in Romania nu exista PS Store. Pentru cine nu stie despre ce vorbesc asta e un portal disponibil doar in anumite tari unde poti cumpara jocuri, descarca demo-uri sau add-ons pentru jocurile deja cumparate, teme sau alt fel de content.

In principiu poti trisa inregistrandu-te in alta tara, insa odata ce faci asta nu mai poti schimba niciodata tara. Evident ca metoda nu este incurajata de Sony si te pot bana daca te prind, desi nu am auzit de multe cazuri pana acum. Daca iti faci cont in Romania, cum am eu, nu ai acces la serviciul PS Store. Trebuie alt cont, alta adresa, etc. Daca ai un joc original cumparat nu poti folosi content-ul disponibil gratis daca joci de pe contul tau din Romania.

Cel mai rau si mai rau ma enerveaza ca cei de la Sony  mint cu nerusinare pe site-ul lor oficial. Unul dintre avantajele consolei descris acolo este tocmai acest PS Store:

Odată ce v-ați înregistrat în PLAYSTATION®Network din meniul Friends al meniului principal, puteți intra în PLAYSTATION®Store. Aici dvs. veți găsi versiuni demo gratuite și jocuri, traileri în format High Definition, precum și multe date despre o mulțime de jocuri. Tot așa puteți cumpăra și descărca o versiune întreagă a unui joc, creat exclusiv pentru PLAYSTATION3, ca Blast Factor și flOw.

Nu, legal nu puteti face nimic din ceea ce scrie mai sus. Poti sa te dai de trei ori peste cap, Playstation Store nu va merge in Romania. Sunt convins ca o minciuna pusa acolo din prostie (au tradus cuvant cu cuvant informatia de pe site-urile altor tari unde serviciul exista) nu din rautate. Asa ca de la mine pentru Sony, pana ne baga si noua, amaratilor din lumea a 3-a a gaming-ului Playstation Store, un mare HUOOOOOOO!!!!

Reclame
  1. Man, eu zic să-i dai dracului cu jocurile lor şi mai bine mergem să bem o bere…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: