Intrebari existentiale

De curand am primit cadou niste branza frantuzeasca. E marfa atat de „buna” incat de fiecare data cand deschid frigiderul vecinii suna la 112 crezand ca a murit cineva in bloc.  In timp ce degustam  din cadou stateam si ma gandeam totusi de ce o branza cu mucegai ar avea termen de valabilitate?

Cu cat trece mai mult timp cu atat e mai imputita .. dar in cazul de fata inseamna mai buna, nu?🙂

Si chiar nu inteleg de ce francezii sunt cei mai buni din domeniu cand romanii sunt lideri mondiali la imputit mancarea. O lasa pe jos in restaurante sau fastfood-uri, la macelarie nu stii niciodata daca mananci ceva mort inainte de revolutie, in supermarket-uri schimba etichetele cu data expirarii de la un produs la altul, rosiile isi dau sfarsitul pe tarabe iar sarmalele de la restaurant pe care le mananci azi sunt de la nunta de luna trecuta, congelate si fierte.

Tarani din toata Romania, IMPUTITI BRANZA! Uniti-va fortele, faceti un efort si importati mucegai (ca ala din spatele casei nu e bun) ca sa le aratam francezilor ca suntem mai buni ca ei…

  1. Man, te rog să citeşti „Trei într-o barcă” de Jerome K. Jerome. Vei vedea acolo ce face o brânză împuţită…

  2. Mucegaiul nostru este romanesc… adica de tot cacatul. Nu stii ca noua tot ce e romanesc ni se pare de cacat?

    pe cand mucegaiul frantuzesc este NOBIL.

    chiar, voi ati inteles reclama aia? cum ar putea mucegaiul sa fie nobil ?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: