Romania (h)are talent

Din toamna anului asta ProTV ne ofera noua emisiune care e responsabila de jumatate din posturile de pe youtube cu tot felul de idioti:Got Talent. Chiar in timp ce voi cititi postul asta caravana poate fi in orasul/comuna/satul/cotetul vostru cautand romani talentati la de toate.

Eu va spun de pe acum ca astept cu sufletul la gura emisiunea asta, pentru ca romanii sunt cei mai talentati, mai destepti, mai smecheri si mai dibaci din intreaga lume. Si nu ma refer aici la banalii cantareti sau dansatori.

Din domeniul IT putem afla cum sa clonam carduri si sa punem LCD-uri inexistente la licitiatie pe ebay, cum sa intram pe la NASA pe servere apoi sa ne laudam ca prostii pana vine FBI sa te salte. Vre-un politician talentat se poate juca de-a magicianul demonstrand in direct cum se pot evapora banii publici evaporati ca prin minune. Pensionari amarati care supravietuiesc cu o pensie de 5 lei pe luna vor lua toti laurii de pe capul lui David Blaine, faimos pentru experimente tampite din categoria saptamani la rand intr-un cub de gheata sau cu capul in jos.

Alti romani talentati o sa ne invete cum sa traiesti cu aceeasi pereche de ciorapi un an de zile, cum sa-ti bati nevasta fara a lasa urme, cum sa gatesti 143 de feluri de mancare din coji de cartofi, cum sa faci la buzunare un autobuz intreg in 2 minute, cum sa porti o discutie doar din „sa moara mama”, cum sa urci pe munte cu gratarul in spate, cum sa-ti tunezi Loganul in spatele blocului, cum sa asortezi lantul de la gat cu masina sau cum sa bei o cola 7 ore in club fara sa bati la ochi.

Abia astept!

  1. 😀 Suna promitator!

  2. Man, adevăr ai grăit! E posibil să devenim campioni mondiali. Şi stai aşa, că românul e inventiv…N-a ajuns încă la salamul de soia.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: