Motiunea halucinogena

Astazi nu se discuta decat despre motiunea de cenzura si marele miting organizat la Casa Poporului. Daca era putin mai frumos afara o puneam si de un festival al berii in Piata Constitutiei cu gratare si Guta pe difuzor de mobil, sa nu plece oamenii acasa pana nu savurau putin din traditiile noastre bucurestene.

Asa cum era de astepta Realitatea este darama orice bariere de comunicare si ridica stacheta prostiei la un nivel greu de egalat in viitorul apropiat.

In timp ce vad niste demonstranti care trag cu indarjire de gardurile jandarmilor si in cele din urma reusesc sa le smulga. Mirela Voicu, prinsa pe buda si bagata intr-un direct fara sa stie despre ce e vorba, comenteaza incidentul: au fost cativa oameni care s-au impiedicat de gard, nimeni nu a incitat la violenta.

Titlul se schimba imediat in violente la miting desi nu a fost vorba de batai, gaze lacrimogene sau alte lucruri. Dar asa le place astora sa dramatizeze totul si sa bage panica in populatie, ca sa aiba tot ei dupa aia ce sa dezbata in cadrul emisiunilor din timpul serii.

Jandarmii zic ca sunt 30.000 de oameni in piata. Sindicalistii zic ca 100.000. Eu zic ca ceilalti 70.000 care nu dau la socoteala s-au pierdut pe traseu prin mall sau in vizita pe la rude. Noroc cu mitingul asta, au facut si ei rost de transport gratuit, primesc o mancarica, o berica, 100-200 lei acolo pentru participare, vad Bucurestiul, cei norocosi se plimba cu metroul, si uite asa au fost intr-o excursie la capitala gratis. Cu putin noroc se lasa si cu ceva geamuri sparte si masini vandalizate, jandarmii o sa bata cativa iar restul o sa povesteasca ani de zile cum au fost ei la a doua revolutie riscandu-si viata, chiar daca motiunea a picat, ca au furat astia, logic.

"Milioanele" de oameni din piata...

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: