Dinescu rules

Cine a vrut sa se uite la televizor de revelion a fost nevoit sa butoneze cu atentie pentru a evita avalansa de manelisti. Cu cateva exceptii toate televiziunile ne-au prezentat cu fast aceleasi figuri de bursuci, pigmei, vijelii, mezeluri si magicieni care isi misca suncile pe ritmuri orientale.

O exceptie binevenita a fost la Realitatea, unde Dinescu s-a dat in stamba asa cum era de asteptat. Pentru ca romanului ii place sa se uite la masa vecinului toti telespectatorii s-au imaginat partasi la chiolhanul organizat de poet. Animale din Jurassic Park au fost gatite cu fast si mancate cu pofta in fata camerelor de luat vederi iar lautari septuagenari au dat tot ce au avut mai bun in ei si in peace maker-ele lor.

Ce m-a amuzat foarte tare a fost haina lui Dinescu cu care a trecut in noul an conform obiceiului de a purta ceva nou la 12 noaptea. Cine merge cu masina prin Bucuresti sunt sigur ca a recunoscut vesta Adidas captusita cu blana purtata de poet toata seara. E ultimul racnet pe la intersectiile capitalei, vanduta de tigani pe podul grant si restul marilor bulevarde. Obiectul vestimentar pleaca de la un pret de strigare de 70 RON si scade simtitor direct proportional cu viteza cu care te indepartezi de vanzatorul ambulant. Cand vede ca dai sa demarezi pretul incepe sa scada ametitor si daca te tii tare poti sa o cumperi si cu 10-15 RON in cele din urma. Cei carora le ridica semne de intrebare asocierea dintre Adidas si veste blanoase trebuie sa le spun ca au dreptate, pentru ca pe eticheta scrie clar ca e produsa in atelierele Shangouhouionsan de pe malul estic al raului Lancang. Se poate maestre?

Anunțuri
  • mielu007
  • 4 Ianuarie 2011

  Mulţumesc frumos pentru urare, la mulţi ani şi ţie 🙂

 1. La multi ani si cat mai multe behaituri! 😀

  • Anonim
  • 4 Ianuarie 2011

  salutare maestre jay si la multi ani!

  Despre articolul dvs. numai de bine, remarca privind haina nu foarte originala si originara din taramurile in care furnicutele creaza absolut orice, dar poate calduroasa, e una simpatica si de un simt de observatie destul de fin, mi -as permite insa sa completez articolul cu o observatie cred eu la fel de simpatica si foarte poetica, aici ghilimele ar fi oportune, poetul nostru revolutionar repeta la un moment dat o replica facuta celebra tot de el, cuprins de simtirea poetica si patriotica data de pestisorul purtat pe muzica catre cuptor, si anume ” am invins……”. Ei da a avut dreptate si acum si atunci, doar ca a uitat sa precizeze la cine se referea…..El chiar a invins…..

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: