Chilipiruri de vanzare

Vrei o elice de avion? Cauti porc de craciun? Ati fi surprinsi ce obiecte incearca oamenii sa vanda pe net. In era digitala talciocul s-a mutat pe forumuri unde anunturile cu oferte senzationale curg garla, insotite de poze edificatoare. Nu doar toate cacaturile de prin casa ajung la vanzare ci si cadourile neinspirate primite de la prieteni.

Pe Computergames unul vinde 6 pui de maidanez cu 1 leu bucata. Ca sa vezi ca nu au defecte de fabricatie a pus si poze pe care le-a facut in spatele blocului. Nu doar fabricile romanesti s-au vandut pe 1 leu simbolic, acum si saracii caini au aceeasi soarta.

Am mai gasit un trombon, ob-uri, Durex-uri la bucata, medicamente si fiole,  apometre folosite, pala de avion de care va spuneam la inceput, 3 pesti vii din acvariu,  masca de gaze, saxofon, voucher-e de cazare la Hilton, cont pe Conquiztador,veverite canadiene sau bilete la concertul lui Banica JR.

Preferatii mei i-am lasat la sfarsit. Primul dintre ei vinde loc de veci in cimitirul Pantelimon. Nu cunosc preturile imobilelor pentru viata de apoi dar asta il da cu 2500 lei. Alt roman cu initiativa a furat 10 sfesnice de la nunta si le vinde la 10 ron bucata. A pus si poza de la nunta cu ele ca sa vedeti posibilul arnajament 🙂

Anunțuri
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: