Europa din autocar

accident-autocar-sibiu-rompresSe apropie perioada de concedii si multi incep sa caute oferte de vacanta, care mai de care. Presupunand ca nu va mai place varza calita sau micu pe gratar acompaniat de lautari o sa vreti sa plecati in vre-o tara straina cat mai indepartata. Presupunand de asemenea ca nu sunteti plini de bani si ca nu va permiteti niste bilete de avion la o companie consacrata (nu vreti low-cost sau nu va place cu avionul) si vreti sa vedeti cat mai multe tari am un sfat pentru voi:

NU MERGETI CU AUTOCARUL !

Am gasit de curand cea mai tare oferta de excursie.21 de zile cu autocarul din Bucuresti pana in Anglia, Scotia, Irlanda si Benelux. Pretul? 1145 Eur.

Calatoria cu autocarul este o experienta unica, care te schimba. La fel cum armata separa barbatii de fetite o astfel de excursie separa taranii de oamenii civilizati. Iti place ceapa? O sa-ti placa dupa ce o sa-ti vina la nas mirosul de la sandvisurile cu praz mancate cu pofta de cei din spate? Nu-ti plac opiii? O sa-ti placa dupa ce iti vor tipa in cap 21 de zile dupa primii 100 de km facuti de la iesirea din Bucuresti: „Cat mai aveeeeem? ? ?”, „M-am plictisiiiiit! ! „. Nu-ti plac gesturile intime cu necunoscuti? O sa-ti placa dupa ce colegul de scaun te va imbratisa in somn  si se va lipi de tine cu maieul lui unsuros.

Sincer fratilor, cine s-iar lua bilet pe cursele astea sataniste? Eu am fost o singura data cu autocarul pana in Paralia Katerini, 24H (vreo 13 de mers, restul de stat in vami) si mi-a ajuns, mi-am promis sa nu mai repet niciodata experienta. De exemplu, uitati cum arata ziua 1:

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta. Sosire seara si cazare la Budapesta.

Dupa o calatorie cu autocarul fara oprire pana la Budapesta, pe drumurile noastre europene pe care se mai si lucreaza dupa ce ca sunt vai de capul lor, ma indoiesc ca va mai avea cineva din autocar putere sa viziteze Budapesta.Cand ti se spune ca ai cazare in Haga, ai de fapt cazare la mama dracu: Haga-Leiden: Hotel Ibis 3* (19 km de Haga). Si lista poate continua cu astfel de mici detalii.

Chiar sunt curios daca a fost cineva in vre-o excursie d-asta si cum s-a simtit. Pentru ca eu am impresia ca odata ce ajungi inapoi acasa parca nu are gust asa de rau varza romaneasca…

    • tot ea
    • 25 mai 2009

    Frate …esti praf 🙂 Numa 12 ore faci pana in paralia , cred ca tu ai fost sigur inainte de 2007 pe ruta asta. Normal ca doar cu autocaru’ se poate face circuitul ala .Altfel ar costa..5 mii de euro ca sa iti plimbi fundu prin toate tarile alea. Si cred ca ai circulat cu autocar prost daca ti-a venit miros de ceapa.Acu’ autocarele sunt super simandicoase cu aer conditionat .Of.. DECI Ca sa poti sa vezi k lumea o tara tre sa ti pui faimosul cur intr un scaun de autocar.Ce fac unii basinosi de iau avionu si cica viziteaza se numeste FITZA. Excursiile adevarate unde poti sa iti faci o opinie obiectiva asupra unei tari din toate punctele de vedere…social..cultural..turistic…etc e MASINA sau AUTOCARUL . Te pup si te citesc sa stii . Prietenii stiu de ce . 😉

    • tot ea
    • 25 mai 2009

    ERATA . Excursiile adevarate unde ……. se fac cu in loc de „e” .Ma gandeam la mijlocul de transport adecvat .Ramane valabila faza cu cititu si pupatu. Chiar si cu prietenii stiu de ce 😉

    • mielu007
    • 25 mai 2009

    Eu am fost acu vreo 6 ani si ceva cu autocarul si a fost o experienta foarte nasoala,desi avea aer conditionat, televizor, buda, etc. Vecinii de scaune erau niste stimabili din zona rurala pe care i-am stresat si eu de-al dracu atat cat am putut.

    Inca nu-mi permit s-o ard la fitze cu avionul pe undeva dar mai bine stau acasa daca n-am bani sa merg cu masina decat sa ma inham la un astfel de maraton.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu